Jacob

Nysgerrighed er en superpower

”Jacob har et utrolig imødekommende væsen og interesserer sig for emner, som han ikke selv plejer at arbejde med. Derfor var det interessant at skabe en dag, hvor ønsket fra organisationen dels var at arbejde med samskabelse på den ene side, og noget bevægelse på den anden siden. Samtidig med at der helst skulle være lidt energi og underholdning i det, for at bløde op på det overordnede emne, som  var relativt tungt. Jacob er god til at komme med ideer, men også at til at lytte og flette sine egne ting ind i det, der ellers er på programmet.”

//Johanne Andersen, leder af Kommunikation, HR & Arbejdsmiljø, Guldborgsund kommune

_T1P8186_compressed.jpg
 

Jacob leverer en fysisk oplevelse kommunikeret med        humor, selvironi og indsigt.

 

"Medrivende, motiverende og provokerende. De ord går igen i vores medlemmers tilbagemelding på Jacob Søndergaards deltagelse i FOREDRAGET 2017. Derudover kan det nævnes, at Jacob Søndergaards attitude var engageret, løsningsorienteret og professionel uanset hvilke udfordringer han blev stillet overfor i forløbet hos os. På den baggrund kan vi fra Lærerens a-kasse naturligvis kun give Jacob Søndergaard vores varmeste anbefalinger med på vejen."

//Lærernes A-kasse

 

Lad Jacob løfte dig og dit team, med en energisk og spændende workshop. 

”Cocktailen af en flok kvinder, der er vant til at skulle have noget fra hånden og en dynamisk coach var den helt ideelle scene, da Novozymes HHC TS teknikere drog til Helenekilde og mødtes med Jacob Søndergaard kendt fra serien ”Rigtig Mænd” på DR1. Det blev til et meget inspirerende og tankevækkende møde. Målet var at få ny energi, være kreative samt at dele en god og anderledes oplevelse sammen. Det var med fornyet gnist ”Cool Girls” drog hjem og der har været mange grin og snakke om den gode oplevelse. Mange af øvelserne, både mentale og fysiske bliver brugt og plancherne er hængt op til yderligere inspiration.”

//Birgit Lundskov Fuhlendorff

Industry Technology Manager, TS Household Care, Novozymes, Europe

_T1P7991_compressed.jpg
"Wow – det var sjovt og inspirerende! Som et led i at tilføje ny energi til vores organisation valgte vi at arrangerer en fysisk "grounding" session med Jacob på vores kontor. Der var mødepligt og alle deltog aktivt. Jacob gennemførte en række øvelser i uformel men relevant stil, der resulterede i en fysisk afstressende time, med primært fokus at skabe øget connection mellem krop og hjerne, hvor de ansatte efter flere grin kunne vende tilbage til deres arbejdsplader fyldt med inspiration og reflektioner de efterfølgende kunne anvende i deres hverdag."

//WorldManuals, København Ø

Kære Jacob

Vi havde en energisk dag med dig i forbindelse med Coop Severin Seminar, september 2017. Et seminar fyldt med læring i at tage ansvar for vores egen personlige sundhed. Med seriøse tips og tricks førte du 225 Coop-bestyrelsesmedlemmer gennem øvelser, fra mavebøjninger til lattermuskler.

Vi finder gerne en ny anledning til at samarbejde med dig.

// Lone Bygwraa, Projektleder Coop amba

Katete udsigt Øresund.jpeg