Jacob

Foredrag der skaber energi, trivsel og handlekraft

JS_forsideforlaenget_darker.jpg

Den Ubrydelige Vane - FOREDRAG

     Se 5 min video herunder               

Rygerne har knækket koden til at skabe en varig adfærdsændring. De har skabt Den Ubrydelige Vane.

Jacobs budskab er simpelt paradoksalt dog provokerende. For rygning er jo noget af det mest usunde vi kan byde vores krop. 

Korrekt! Men det er alligevel lykkedes dem at anvende mange principper for forandring, som du med rette kan benytte dig af. Og kopiere over på de områder af dit liv, som du ønsker skal fylde mere for dig. 

Det kan være at du vil have gang i regelmæssig bevægelse & motion. Måske skal klaveret støves af. Eller måske er det brætspil med venner og familie, som skal blive en ny og sjov ting. 

De fleste tror fejlagtigt, at sundhed kun kan opnåes med en vilje og motivation, som ses hos en jægersoldat. Det er langt fra sandheden. Fokus skal ligge på en systematisk opbygning af færdigheder kombineret med forståelse for de triggers, der former vores hverdag. Triggers er de ting, der former vores valg. Bevidste såvel som ubevidste. 

Jacob har identificeret 6 principper, som alle rygere har til fælles, som giver dem optimale forudsætninger for at holde fast i deres vane. Med afsæt i disse principper, kombineret med røverhistorier fra TV-programmet Rigtige Mænd, guider Jacob deltagerne gennem deres forandringsproces, så de forlader foredraget motiverede og handlekraftige.

Se eksempel på Jacobs foredrag herunder (5 min.)  

Tryk på fuldskærms visning i bunden af videoen for bedste oplevelse.